0
Košík je prázdný
0

    Technická podpora


    Technická podpora SAFE HOME europe je poskytována pouze na zboží prodávané naší společností a zakoupené v rámci naší distribuční sítě.
    Tato služba je poskytována pracovníky technické podpory SAFE HOME europe a to během pracovní doby: Po-Pá: 8:00 - 16:00 formou emailu, chatu nebo na níže uvedené telefonní lince oddělení. V tuto dobu lze konzultovat jakékoliv problémy nebo nejasnosti, jež jsou spojeny s produkty dodávanými naší společností. Během pracovní doby mají naši zaměstnanci k dispozici ucelenou dokumentaci nebo odpovídající SW včetně kompletního zázemí našeho technického oddělení a jsou proto schopni nabídnout plnou technickou podporu.

    Mimo pracovní dobu jsou možné na základě dohody telefonické konzultace s pracovníky technického oddělení pověřené obsluhou mobilních telefonů určených pro technickou podporu.
    Vzhledem k tomu, že se však jedná o nestandardní situaci, dá se předpokládat, že pracovník technické podpory nemusí mít k dispozici všechnu potřebnou dokumentaci. Těmito materiály (zejména manuály nebo odpovídající dokumentací) by měl být vybaven volající. Telefonická podpora mimo pracovní dobu je zaměřena na konzultace ohledně konkrétních akutních problémů za předpokladu, že volající se v problematice orientuje a je obeznámen se zařízením v rozsahu instalačního manuálu.